Gyertyaláng

 
 

Körbenéztem a szobában. Minden olyan csendes volt. A hangok pusztán átszűrődtek valami nem létező valóságon, valami áttetszőnek ható, és mégis nagyon vastag fátyolon keresztül. Elültek a zajok. Már nem is igazán akartam levegőt venni, már annyira nem volt fontos… De legbelülről, vagyis inkább olyan érzésem volt, hogy legfelülről valami mégis arra késztetett, hogy küzdjek. A fájdalom, ami hónapok, sőt hullámokban szinte évek óta uralta a testem, most már mintha valaki másé lett volna. Már nem éreztem a sajátomnak. Az egész testem, a kiszáradt bőröm, az elázott tüdőm már mind-mind csak valami olyan létezéshez tartoztak, ami már régen nem volt az enyém. Mintha az egész lényem, a minden lényegem egy teljesen más irányba akarna tartani, és valamiért mégis itt marad.

 

Itt marad… mert itt vannak ők. Ők, akiket szeretek. Ahogyan körbeállnak, és simogatják azt a vértelen bőrömet, azt a fájdalomtól elalélt testemet. Furcsa az egész, az érzések világa, ahogyan elérnek hozzám, hiszen a kínokat már nem élem sajátomnak, a hangokat már nem formálja tudatom szavakká, de mégis, a legpuhább érintés, a legélőbb melegség, a legvalódibb szeretet sejlik át felém, ahogy körbevesznek, ahogy megérintenek, ahogyan hozzám beszélnek…

 

Ez az, amit még egy kis időre ideköt. Hagyok még nekik időt. Hogy elbúcsúzzanak. Hogy kicsit még velem maradjanak. És bár már nem tudok válaszolni, egész lényemmel, minden erőmmel próbálok arra összpontosítani, hogy eljusson feléjük, amit érzek.
Hogy mennyire, de mennyire jó, hogy itt vannak.
És hogy mennyire, de mennyire szeretem őket…

 

Most viszont lassan mennem kell.
Várnak már rám, odaát.

 

Vár. Ő. Aki előrement.

 

images (1)
 
 
Egy napon, sok-sok év múlva majd Ti is jöttök utánam.

 

Addig is… Legyetek nagyon jól, drága Szeretteim.

Köszönök mindent és jó utat kívánok Nektek is…

 
 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: