“Retinacirógatás” és Belgyógyászat szigorlat

 
 

Még fentebb említett szókapcsolat olvasása előtt elhatároztam, hogy a fotó szakos Lászloczky Viktória képei ki fognak ide kerülni, de miután eljutott hozzám, hogy ezt az ő – vagy a környezetében valakinek az – agya kidobta, engem már kenyérre tudott volna kenni.
 
 

 
Ez mondjuk még tegnap este volt, és már épp lelkes-kiábrándultan belekezdtem a bejegyzés megfogalmazásába, amikor is megjelent az ágyamban 2 férfi. Egyszerre.
 
 

 
Az egyik 5 éves, a másik 8, úgyhogy leragadtunk annál a kérdésnél, hogy ki aludjon középütt, ki a szélén, de az ágyam melletti polifoam az mennyivel menőbb, és beszélgessünk még a repülős játékról, meg amúgyis pisilni kell, és tényleg: mostatok fogat?
Szóval a képek kerültek a piszkozat mappába, a szöveg pedig nem sokkal később elúszott álmaim hajóján.
 
 

 
Egyébként még a Kispál Hang és fény c. számát is mellé akartam csatolni, de az utóbbi 2 hét rekordalvása (9 óra! 9 óra!) és a reggeli után, széken ülve (!), nem műanyagpohárból ivott (legszívesebben mindegyik szó után felkiáltójelet írnék), főzött, házi mézes kávé után nekem már egész más üzenetet hordoznak ezek a képek, úgyhogy semmi hallott állatról szóló dalt nem próbálok becsúsztatni a tudatotokba.
 
 

 
Egyébiránt megjegyzem, hogy jelen hangulatú és mondathosszúságú megnyilvánulásomnak tagadhatatlan köze van a közeledő Belgyógyászat szigorlathoz, és arra történő készülésemhez.
 
 

 
Nem gáz, nem gáz, mennyi fog, csak nyissam már ki a könyvet, de azt hiszem a pszichés ráhangolódás és a melyik tételt melyik oldalról tanuljuk után még nem sikerült átkalibrálni magam arra, hogy na, akkor most nyelési képtelenség.
 
 

 
Pedig ez amúgy izgi, meg minden, és példának okáért az a rész még meg is fogott, hogy a torokból napvilágot látó különböző éredény-eredetű nedveknek irányultságát és származási helyét hogyan lehet egymástól elkülöníteni, de mikor konstatáltam, hogy oké, hogy tünetek, meg oké, hogy mennyiség, meg oké, hogy szín, de hát a helyszínen nincsen nem hogy CT, de még egy mellkasröntgen sem, akkor jelen állapotomnál fogva inkább elkezdtem tovább intézgetni, hogy mehessek Gyerekrohamkocsira szekundálni.
 
 

 
Ami folyamatban, reméljük hétfőn már valósággá is lép, addig meg hú de megtanulom a refluxbetegség Los Angeles klasszifikációját.
 
 
Tényleg.

 
 
Forrás

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: