Ernyők alatt

 

Portugália egy – az elmondás és a képek szerint – hangulatos, ráérő, jómódú és kreatív emberektől nyüzsgő kisvárosában, Águedában úgy lehet elsétálni az utcán, hogy a mediterrán országokban szokásos árnyékolás színekkel, vidámsággal és esernyőkkel keveredik.

 
 

 

No jó, ennyire azért nem akarom túlkultiválni, nem váltották meg a világot, meg semmi, Európa ezen részén, ahol most én vagyok – a technika olyan, egyéb esetben igen tiszteletre méltó csodája, mint például a Google segítsége ellenére – sem lehet felfedni, hogy ezt pontosan kik találták ki. (Ami mondjuk nem biztos, hogy teljesen igaz, de a Manzard Cafén ezt írták, én meg adott pillanat hevében lusta jobban vagyok utána járni.)

 
 

 

Mindenesetre annyit szinte biztosan lehet tudni, hogy itt is közzétett képeket Patrícia Almeida, valamint Diana Tavares fotósok követték el.

 
 

 

Nekem pedig el kell ismernem, hogy hiába akarok ezen reggeli órán szórakoztató szellemességről és katarzismentes megmondásról tanúbizonyságot tenni, hiába erőlködöm, a kávé még nem ért be.

 
 

 

Vagy le, de ennyire kiábrándultak azért ne legyünk.

 
 

Nyár van!

 
 
 

Forrás

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: