Mamutvadász Barbie?

 

Nem.
De azért Ken is kellően béna.

 

 

Nem tudom eldönteni, hogy mi legyen a véleményem Dina Goldstein legújabb fotósorozatáról.

 
 

 

Az addig oké, hogy a karikatúra karikatúrája, de az önmagukban visszatükröződő tükrökhöz hasonlóan most nem látom, hogy ez igen, vagy nem, vagy csak nagyon, vagy hagyjál már békén, és ne fesd falra a másodfokú egyenlet megoldóképletét, mert már úgysem menne. Helyette viszont van csöpögős-vad életigenlés.

 
 

 

A művésznő korábbi, méltán híressé vált sorozata, ami Disney elbukott királylányairól szólt és amit itt is megosztottam, a maga nemében viszonylag egyértelmű célzatú volt, de ezekkel a képekkel most már az is megkérdőjeleződött bennem.

 
 

 

Nem tudom eldönteni, hogy túlbonyolítom, vagy pont ellenkezőleg, túl egyszerűen látom a dolgokat, de azon már azért csak túl vagyok (az évek meg a tapasztalat, hajajj!), hogy mindent túlelemezzek. Hát marad a lélektani amplitúdó, meg a színek szeretete, és lehet ebben a sorozatban is csak az intenzitása tetszik, meg holnap amúgyis Igazságügyi orvostan szigorlat.

 
 

 

Parafíliákon innen, bukott Barbie-kon túl sem érdekel, hogy Ken meleg, mert egyszer csak találkozom már egy Igazi Férfival, aki levadássza helyettem a mamutot, aki helyett nem nekem kell a mamutot levadászni, addig meg örülök, mert említettem már, hogy sikerült a Mentőtiszt III vizsgám? : )

 

hi-hi

 

 

Szeretet.

 
 

És muzsika, Harcosok Klubjából, feldolgozva, és szeretjük, mert a lány hangja olyan borzongatóan kedves.

 

 
 
A Sucker Punch c. filmet, amiben ez a verzió hallható nem láttam, viszont köszönet érte Adrinak, képeket még itt lehet látni, de lehet ezeket elég csak nézni is. : )

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: