kicsit sem, nem, de egészen!

 

Épp az OMSZ-nál rendszeresített gyógyszerek adagolásának, indikációjának, kontraindikációjának, mellékhatásának, kölcsönhatásának stb. megtanulásával iparkodok, hogy este még legyen időm lejátszani egy Monopolyt meg elmenni futni, de pihenésképp zenehallgatós EKG-ismétlés mellett találtam tavaszi hangulatú képeket az Instant Life-on. És az a jó, hogy nekem jó, és még jobb lenne, ha Neked is az lenne, hát gondoltam megosztom.

 
 

 

Üzenem annak, aki még nem találta meg magát, hogy jobbra a második csillag és onnan tovább, aztán végig a sárgaköves úton, de mindezt mégis a legjobb az elején kezdeni.

 
 

 

Kedvenc Palásti tanár urunktól tanultuk, hogy “Egész az, aminek van eleje, közepe és vége.”

 
 

 

Ha Te erre meg azt mondod, hogy hagyjálmárbékibe, akkor vagy nem éltél még eleget, vagy már túl sokat is, de a középszerűek frappáns féligazságaira – amik, mint tudjuk, roppant szórakoztatóak és szívmelengetőek, de az igazságot nem mindig teljesen lefedőek – Neked semmi szükséged.

 
 

 

Mondom, nem magyarázkodásképp, csak gondolatkísérletet serkentő felindulásból, hogy az IDŐ meg az IDEG meg az IDEGES szavak lehet (!), hogy egy tőről erednek.

 
 

 

De amíg mindez csak lehet, s az ösztöndíjam is nulla felé csapdos, addig megyek vissza tanulni a kiskunhalasi Csendes köz zöldövezetében található festői tuják árnyékába napozni, és Adenocor dózist mormolni, masszívan.

 
 

Mert mosolyogni jó!

 
 

Képek

 
 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: