Titok – Paolo Roversi, Vogue, 2011 szeptember

 

 

Elméletileg mindannyian azt szeretnénk tudni, hogy hogyan kell összerakódni, egybe szedni magunkat, de a fájdalmas igazság az, hogy még ennél is kíváncsibbak vagyunk arra, hogy merre kell indulni, ha egy szép, őszi napon, úgy igazán, velősen, magunkat rengetően szét akarunk esni.

 
 

 

 

Hiába emlegetjük vadul, hogy a lányok angyalok, ha egyáltalán nem is nézünk a dolgoknak elébe. Nagy hiba, lelkesen követjük el (köztük a leglelkesebb leselkedő én vagyok), hogy a mélyre szántó gondolat- és állítólag figyelemköteg özönében elkápráztat minket a lentebb és messzebb lévő, és megfeledkezünk arról, hogy a felszín is az egész része.

 
 

 

 

No nem mintha hadakozni vagy ítélkezni vágynék, csak csendesen s cseppnyi iróniával telve (gondoljatok bele, hogy állhatok, ha már egy csepp is eltelít) megjegyzem, hogy attól még, hogy én mást hazudok, mint te, nem biztos, hogy lényegileg különbözünk. Ennek ellenére, kijelentések ide vagy oda, nem kellene abba a hibába sem esni, hogy azt gondoljuk, hogy ha ez a kijelentés igaz, akkor az ellenkezője biztosan sem.

 
 

 

 

Soha semmiben ne legyünk biztosak!

 
 

 

S “jutalmul” annak, aki a törött tükrök orkánján áthaladva idáig jutott az olvasásban, és már meggyőzte magát, hogy nekem sincs elképzelésem sem, hogy igazából miről is írok most, elmondom a titkomat:

 
 

Nagyon szeretlek Téged.

 
 

Forrás

Reklámok

One Comment to “Titok – Paolo Roversi, Vogue, 2011 szeptember”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: