LED-es ruhák

Előttem van egy papírlap, amire az van írva, hogy “Mérgezések terápiája-I.: antidotumok”. Lassan elkezdem olvasni, hogy eljussak az utolsó oldalig, ami a morfinmérgezést taglalja, addig viszont engedek a fénymérgezés, mint a teljes és tökéletes XXI. századi paradoxon szavának (fény és mérgezés így egyben?!), és nézegetek LED-es ruhákat, mert noha az engem körülvevő világot egy olyan sci-finek élem meg, amit az azóta is életben lévő Tolkien ír (szerintem igazából még mindig nála van a gyűrű, csak a közvélemény megnyugtatása végett csináltatott egy ilyet), azért teljes lelkesedéssel figyelem a nap mint nap születő csodás eredményeit.

Persze nem gondolom, hogy rövid időn belül hasonló ruhában fogok megjelenni valamelyik egyetemista bálon vagy bulin (ilyesmikbe járok, az Operabál és az Oscar-gála még odébb van), de az ötlet és a kivitelezés is nagyon tetszek, remek fotóötlet, nem? ; )

És most igyekszem nem elképzelni az a szituációt, amikor is LED-es fényruhában, a Fény szóval a hátamon bemegyek a veszprémi Fény nevű kocsmába, és kikérek egy fényt.

Haha, szélsőséges szellemesség, kifinomult önirónia, nemde?

ÖtletKépek

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: