Hullám-lebegés

Félelmetesen emberi, de átlátszóan tiszta. Meggyötört és összefulladt patakzaj halkítja az estéket. Álmok. Séták. Közönyös kacajok és én még mindig arculatokat hangoztatok, és mosolyokat fitogtatok, ahol lehet, Benned. Vagy benne? Szétfolyik a valóság, megállítja a meleg lágyságot, és egybeolvad a tiszta elmosódással. Iszonyúan, érezve, bátran, és lő és öl és nem hagy halál-imákat csak a sármos távolságot. Hallgatok, felejtek, emlékeimet álmosan szétzúzom. Portalanság, makacs harcok, elveszett töprengések. Vinni valamit abba a láthatatlan sablon-valóságba, gyötrelmek és szívtelenségek nélkül. Hencegő kacifántos sorstalanság, puha párnák, mézillatú csókok, parfümáradat. És az illatod. Hogy mennyire, de mennyire nincs elhasítva a mámor. Vágyok. Be, még jobban, iszonyúbban, katarzis-élményeket kockáztatva. Kell, szükségem van rá, az élet az intenzivitása nélkül nem élet. Maximálisan, átéléssel, kizökkenve, bezökkenve, fájva és fáradva. De élve.

Tapasztalatok, annyi, mint talán még soha, libegve, érezve, szétzúzva, ott a kövön, a homokon, ahol mindenki táncol körülöttünk és valójában senki, mert csak te meg én, a lágy dobokra.

 

Nem létezel, csak én álmodtalak.

Reklámok

4 hozzászólás to “Hullám-lebegés”

  1. Örülök, h kiválasztott lehetek.:)) Írj még sok-sok ilyet mert ez kurvajó!!!! És boldogíts még sokáig minket teljesen és maximálisan és kitöltve!;)))

  2. remélem eltudom küldeni az üzit…
    nagyon szép…olyanolyan megfogó, és mélyrehatoló!:D és stilusos- öl és lő , na meg a háttér! 😉
    tehetség vagy csajszi!;) na persze nem csak ebben!:D

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: